Sivut

sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Silmiä ja korvia!

Pentujen marsuaikakausi alkaa olemaan ohi. Silmät on olleet muutaman päivän kokonaan auki ja kuulokin on alkanut pelittämään. Silmäthän on lähinnä koristeet vielä, mutta onhan ne nyt heti paljon enemmän koirien näköisiä, kun on silmät esillä ;) ja päivä päivältä näkökin tarkentuu. Kaikki taitavat osata tehdä tarpeensakin itse, vaikka Sinnikin edelleen hoitaa hommansa tunnollisesti.

Tänään pennut muuttivat pentulaatikosta aitaukseen siitä yksinkertaisesta syystä, että ne ei enää pysyneet laatikossa. Mun teki pahaa, kun ne roikkui siinä laidalla henkeä haukkoen, ennen kuin tumpsahtivat yli ja jos ne telkesi laatikkoon kompostikehikolla, niin sitä huutoa ei kuunnellut kukaan, ainakaan puoli seitsemältä aamulla. Joten olkoot, siirtykööt isojen koirien aitaukseen. Siinä ne onkin paljon tyytyväisemmin, kun pääsevät liikkumaan niin ettei koko ajan ole seinä vastassa.

Pojat on mun mielestä aika tasaisia, musta on hakee eniten kontaktia ja pistepoika on ehkä leikkisin, mutta mitään isoa tai selvää eroa niissä ei näy. Tyttö sen sijaan on ihan eri planeetalta... Se puree terhakasti muristen (ei sillä niin väliä vaikkei hampaita ole vielä yhtäkään) ja mesoaa ihan omiaan. Haluanko mä pitää sen, kysyn vaan...

Tässä pennut on 14vrk:

Ja tässä 17vrk, tosin videolla näkyy lähinnä tytön perusolemusta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti