Sivut

lauantai 6. heinäkuuta 2013

1n+3u





Pennut on syntyneet! Vielä torstaina luulin, ettei ne synny ikinä... Lämmöt laski torstaina aamuyöstä ja Sinni läähätteli päivän mittaan, mutta ei näyttänyt mitään suurempaa merkkiä synnytyksen käynnistämisestä. Se leikki pallolla, kipitteli ulkona lenkillä jne... Lopulta, n. kymmenen aikaan illalla se alkoi ponnistamaan ja siitä vajaan tunnin päästä tuli valkoinen poika vaaleilla läiskillä. Se on kai orangeroan, on vaan vielä haalea. Ekan pojan jälkeen tuli aika pian toinen, saman värinen. Niitä Sinni hoiti aika pitkään, kunnes lopulta, lyhyen liikutuksen avulla päätti, että voisi ehkä jatkaa synnyttämistä ja sitten tuli musta poika, jolla on iso valkoinen läiskä rinnassa ja vähän päässä. Viimeinen antoi taas odottaa itseään, kun Sinni keskittyi jo syntyneiden hoivaamiseen. Sekin tuli lopulta, neljän tienoilla aamulla, ihan muutamalla työnnöllä myöskin. Viimeinen on golden tyttö, iso valkoinen merkki päässä ja niskassakin!

Kaikki on paremmin kuin hyvin, Sinni hoitaa pentujaan hyvin ja vauvat on reippaita ja jänteviä. Sinniä ja pentuja jaksaisi katsella loputtomiin, on se niin hienoa nähdä kuinka luontevasti kaikki sujuu!

Eli kertauksena vielä, kolme poikaa joista kaksi valkoista läiskin ja yksi musta ja yksi golden tyttö. Tyttö jää varmaan meille (enivei yksi pennuista jää) ja pojille on kodit :)


4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Hirmuisesti onnea Sinnille ja kotiväelle upeista pennuista!

    VastaaPoista
  3. Onnea Sinnille ja omistajalle! Kuvia pennuista sitten ja paaaaaljon! <3

    VastaaPoista