Sivut

maanantai 5. elokuuta 2013

Ulkoilua ja autoilua

Pennut ovat ulkoilleet nyt päivittäin ja usein montakin kertaa päivässä. Paljon ollaan oltu tuossa läheisessä puistossa, mutta en uskalla viedä niitä sinne enää yksin, koska ne lähtevät kaikki eri suuntiin, joten apuun on valjastettu milloin ketäkin :) Lähes aina olen odottanut ulkona, että pennut nukahtaa ja tuonut sitten vasta sisään jotta oppivat nukkumaan muuallakin. Yksi kiltti pikkukoira on käynyt pentuja tervehtimässä ja ilo oli molemminpuoleista.

Eilen lastattiin pennut autoon ja ajeltiin porukoille puolen tunnin matkan päähän. Yksi pentu huusi n. 200 metriä alussa, kun koki maailman suurimmaksi vääryydeksi sen, että telkesin hänen korkeutensa boksiin kun hän ei olisi halunnut, mutta sekin tyytyi kohtaloonsa ja kävi nukkumaan. Koko loppumatkalla kukaan pennuista ei sitten sanonutkaan mitään. Perillä ne leikki ja hääri niin sisällä kuin ulkonakin ja kotimatkalle lähdettiin kun olivat nukahtaneet toistamiseen, joten inahdustakaan ei kuulunut koko matkalla.

Sinni on vähentänyt imetystä reilusti ja pennut on tosi ahneita kiinteälle. Muutenkin Sinni alkaa olemaan sitä mieltä, että pennut voisivat ystävällisesti alkaa pakkaamaan tavaroitaan... Se kyllä leikkii niiden kanssa ja menee katsomaan, jos kuuluu tietynkuuloinen huuto, mutta paljon se tulee esimerkiksi sohvalle turvaan. Nyt se on myös muutaman kerran murahtanut lelusta/ruuastaan, jotta pennut oppivat, että kaikki ei kuulu kaikille.

Pennut saa olla paljon meillä vapaana ja ne levittäytyykin kyllä koko kämppään, ihan pissoja ja kakkoja myöden... Joo meiltä ei lähde sisäsiistejä pentuja :D Jonkun ihmeen takia en teljennyt pentuja viimeyöksi pentuaitaukseen, minkä takia heräsin säännöllisesti sängyn vierestä kuuluvaan hähätykseen (sellaiseen hassuun ääneen mitä pennut pitää kun hengittävät innoissaan suun kautta)... Huoh :D Ajattelin varmaan, että ehkä ne antaa mun nukkua vähän paremmin, kun aitauksessaan ne toki huutaa kun syötävät kokemaansa vääryyttä: "me mitään häkkieläimiä olla, tää mikään Korkeasaari oo, me soitetaan eläinsuojeluun!!!". ONNEKSI mä pääsen kolmesta eroon parin-kolmen viikon päästä!

Tässä video pentujen ekasta ulkoilusta:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti