Sivut

maanantai 12. elokuuta 2013

Menoa ja meininkiä

Pennelit on tainneet autoilla nyt joka päivä, ollaan käyty puistossa, junaradan reunalla, mökeillä, kylässä, kennelpiirillä ja ties missä. Ne on kiltisti autossa, kukaan ei oksenna ja nukkuvat suurimman osan ajasta. Jos ne laittaa virkeinä boksiin, niin saattavat kiljua alkuun muutaman minuutin sitä vääryyttä, että heidät on vastoin eläinsuojelulakia teljetty häkkiin, mutta pian tyytyvät kohtaloonsa ja nukahtavat. Lisäksi ollaan tavattu toisia koiria, ihmetelty vettä, kuunneltu päivät läpeensä kaikenlaisia ilotulituksia ja ambulansseja youtubesta, pidetty kaulapantoja ja syöty matolääkettäkin taas.

Pennut on niin reippaita, ne menevät innoissaan kaikkialle ja haluavat tutustua koko maailmaan. Perjantaina käytiin kennelpiirillä sirutuskurssilla mallikoirina ja reippaasti ne sielläkin oli ihmisten keskellä ja vieraassa tilassa ja Hannan pentujen kanssa samassa aitauksessa.

Sunnuntaina pennelit meni porukoille hoitoon, jotta päästiin kepon kanssa asuntomessuilemaan. Ensin mustaa oli purrut joku ötökkä tassuun ja sitten tyttö oli päässyt livahtamaan tutkimusretkelle terassin alle. Näistä selvittyään porukat päättivät aidata pennut ulkoiluiksi turvallisesti aitaukseen. No, piste oli työntänyt päänsä läpi aidasta ja jäänyt siihen jumiin :D Ahhah, ne on ihan helppoja eikä niiden vahtimisessa ole yhtään hommaa :D

Pennut saa olla meillä vapaana kotona, ei niillä ole ollut aitaustakaan enää ainakaan viikkoon. Viisi koiraa osallistumassa hommiin on aika paljon enemmän kuin yksi! Suihkussa on yhtäkkiä leikkimässä vedellä viisi ja eteisestä tulee aina viisi kenkää kerralla... Hauskojahan nämä on ja niin rakkaita, mutta ihan kiva, ettei ne kaikki jää meille ;)

Meidän tytölle yritettiin Raikua nimeksi, mutta se ei parin päivän kokeilusta huolimatta alkanut istua suuhun. Se vaihdettiin Rallaksi ja nyt ollaan tyytyväisiä :) Heti tuntui oikealta!

Bloggerissa oli joku ongelma, en saanut lisättyä kuvia vaan tuli pelkkiä mustia ruutuja, mutta nyt näkyisi toimivan! Siispä paljon kuvia kerralla. Nää on sekaisin tässä, osassa pennut nelisen viikkoa, osassa viisi.














Ja sitten yksi video mökiltä, pennut viisiviikkoisia:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti